Nesta Shipping

Specialist in logistieke dienstverlening

Waar bent u naar op zoek?

Zoek

Foto: Joachim de Ruijter

Welkom bij Nesta Shipping in Harlingen

Nesta Shipping is de partner op het gebied van logistieke dienstverlening. Wij bieden een totaalpakket aan logistieke diensten. Met ruim 50 jaar ervaring als scheepsagent, ervaren specialisten op het gebied van douaneformaliteiten, stuwadoring, (zee)scheepvaart en wegtransport garanderen we maatwerk en kwaliteit! Lees hier meer over onze faciliteiten en bekijk ons ruime aanbod diensten hier.
Foto: Marry Kramer

2.000.000

Overslag in tonnen

1050

Aantal port calls Harlingen

15.000

Logistieke afhandelingen

70.000

Verladen pallets

Grotere overslagfaciliteiten

Nesta Shipping is een van de grotere overslagfaciliteiten in de regio op het gebied van logistieke dienstverlening.

Video afspelen

Krijg een beeld van ons bedrijf

Bekijk de video om een beter beeld te krijgen van Nesta Shipping. En bent u inmiddels nieuwsgierig geworden? Kom langs voor een kop koffie: u bent van harte welkom!

Werkgebied Harlingen met open verbinding naar zee en toegang tot het IJsselmeer

Nesta Shipping levert logistieke dienstverlening in en rondom de haven van Harlingen en de havens rondom het IJsselmeer. Wij transporteren goederen snel en efficiënt vanuit onze terminal aan de Nieuwe Industriehaven in Harlingen. We hebben hier een open verbinding naar de Noordzee en filevrije verbindingen naar het achterland. Harlingen ligt aan de Noordzee en heeft een strategisch interessante ligging voor internationale verbindingen en de offshore- en windmolenindustrie die op de Noordzee en het IJsselmeer actief zijn, op 1 uur afstand van Amsterdam. Aangevuld met decennialange ervaring op het gebied van bulkverlading, projectlading en gepalletiseerde lading, kunnen wij een optimale logistieke dienstverlening garanderen.

Nesta Shipping: uw partner in Logistieke Dienstverlening

We hebben ruime ervaring binnen de logistieke dienstverlening, dus geen vraag is ons te gek. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder!

Aanmelden bezoekers Harlingen Haven