Machinisten en chauffeurs

Wij hebben een breed aanbod aan ervaren en gecertificeerde machinisten en chauffeurs: zowel heftruck-, vrachtwagenchauffeurs, shovel- en kraanmachinsten. Dit kan eventueel gecombineerd worden met twee mobiele havenkranen (20 ton en 35 ton), shovels of heftrucks: We bieden onze machinisten en chauffeurs aan zowel met- als zonder materiaal.

Machinisten en chauffeurs in Harlingen: laden, lossen, overslag en opslag

Nesta Shipping is een unieke specialist in logistieke dienstverlening. Wij leveren een totaalpakket aan logistieke diensten. Hierbij combineren we onze kennis op het gebied van scheepsagentschap, douane reglementen, stuwadoring, (zee)scheepvaart, warehouse management en wegtransport.

Nesta Shipping beschikt over een uitstekende terminal van 7 ha met de volgende faciliteiten:

Video afspelen

Erkend leerbedrijf in de sector Transport en Logistiek

Nesta Shipping is een erkend leerbedrijf voor de sector Transport en Logistiek. Wij bieden studenten de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Nesta Shipping biedt een rijk aanbod aan stages en afstudeerprojecten op diverse niveaus. Bekijk hier onze video in samenwerking met de opleiding Transport en Logistiek van de Friese Poort in Leeuwarden.

Vakkundig en gecertificeerde machinisten en chauffeurs

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA diploma en een BHV certificaat. Hiernaast beschikken alle interim medewerkers van Nesta Shipping over de benodigde diploma’s en certificaten voor al het uit te voeren werk. Ook bieden we benodigde nascholing aan. Hiermee waarborgen we de kwaliteit van ons personeel en onze detacheringen. Onze detachering beperkt zich echter niet tot Harlingen.

Start een detacheringsproces van machinisten en chauffeurs bij Nesta

Diverse bedrijven lenen personeel als chauffeurs en machinisten van Nesta Shipping in. Ons personeel is gemotiveerd, vakkundig, en op vele verschillende vlakken inzetbaar dus geen vraag is ons te gek. Voor het correct en efficiënt afhandelen van complexe logistieke vraagstukken draaien wij onze hand niet om. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder!

Aanmelden bezoekers Harlingen Haven