IJkmeesters

Nesta Shipping beschikt over gecertificeerde en ervaren ijkmeesters. We hebben ervaring als ijkopnemer binnenvaartuigen. Deze ervaren ijkmeesters maken Nesta Shipping de ideale partner in de logistieke dienstverlening. Onze IJkmeesters werken vanuit het werkgebied in Harlingen en desgewenst op locatie in heel Nederland.

IJkmeester Harlingen: laden, lossen, overslag en opslag

Nesta Shipping is een unieke specialist in logistieke dienstverlening. Wij leveren een totaalpakket aan logistieke diensten. Hierbij combineren we onze kennis op het gebied van scheepsagentschap, douane reglementen, stuwadoring, (zee)scheepvaart, warehouse management en wegtransport.

Nesta Shipping beschikt over een uitstekende terminal van 7 ha met de volgende faciliteiten:

Video afspelen

Krijg een beeld van ons bedrijf

Wilt u een beter beeld krijgen van de vele faciliteiten die Nesta Shipping aanbiedt? Bekijk de video hier.

Vakkundig en gecertificeerde IJkmeesters

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA diploma en een BHV certificaat. Hiernaast beschikken beide IJkmeesters over de benodigde diploma’s en certificaten. Ook bieden we benodigde nascholing aan. Hiermee waarborgen we de kwaliteit van ons personeel en onze detacheringen.

Start een detacheringsproces voor IJkmeesters bij Nesta

Diverse bedrijven lenen personeel van Nesta Shipping in. Ons personeel is gemotiveerd, vakkundig, en op vele verschillende vlakken inzetbaar dus geen vraag is ons te gek. Voor het correct en efficiënt afhandelen van complexe logistieke vraagstukken draaien wij onze hand niet om. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder!

Aanmelden bezoekers Harlingen Haven