Scheepsafbouw

Wij bieden alle faciliteiten en ondersteuningen omtrent scheepsafbouw. Dit doen we op onze locatie in Harlingen met alle benodigde faciliteiten. Nesta Shipping beschikt over een 420m lange kade, 2 mobiele havenkranen, 125 Ampere walstroom- en wateraansluitingen. Als aanvulling hierop bieden wij ook kantoor-, kantine- en parkeerfaciliteiten, internetaansluitingen en andere logistieke diensten; van detachering tot opslag.

Alle benodigde faciliteiten voor scheepsafbouw

Bij de scheepsafbouw hebben we de volgende faciliteiten tot onze beschikking:

Video afspelen

Krijg een beeld van ons bedrijf

Wilt u een beter beeld krijgen van de vele faciliteiten die Nesta Shipping aanbiedt? Bekijk de video hier.

Havengebied Harlingen met directe verbinding naar de Noordzee

Nesta Shipping levert logistieke dienstverlening in en rondom de haven van Harlingen en de havens rondom het IJsselmeer. Wij transporteren goederen snel en efficiënt vanuit onze terminal aan de Nieuwe Industriehaven in Harlingen. We hebben hier een open verbinding naar de Noordzee en mogelijke verbinding met het IJsselmeer en filevrije verbindingen naar het achterland. Harlingen ligt aan de Noordzee en heeft een strategisch interessante ligging voor internationale verbindingen en de offshore- en windmolenindustrie die op de Noordzee en het IJsselmeer actief zijn, op 1 uur afstand van Amsterdam. Hierdoor kunnen wij een optimale logistieke dienstverlening garanderen.

Naast Scheepsafbouw uw totaalpartner in de logistieke dienstverlening

Nesta Shipping bedient vele nationale en internationale relaties binnen de logistieke dienstverlening. Dit doen we vanuit ons moderne kantoor in de haven van Harlingen. We beschikken over een ideale locatie met alle benodigde faciliteiten voor scheepsafbouw. Ook bieden we een totaalpakket aan deskundige medewerkers op het gebied van scheepsafbouw en aanvullende diensten voor logistieke dienstverlening. Nesta Shipping levert scheepsagenten, douaneagenten, op- en overslag faciliteiten en detacheren essentiële medewerkers als: stuwadoors, ijkmeesters en allerlei machinisten en chauffeurs.

Neem contact op voor meer informatie

Door onze jarenlange ervaring is geen vraag voor ons te gek. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag!

Aanmelden bezoekers Harlingen Haven