Verhuur kantoorfaciliteiten en materiaal

Nesta Shipping biedt alle faciliteiten rondom de logistieke dienstverlening. Vooral bij langlopende projecten, kan het noodzakelijk zijn om een kantoorruimte te huren op locatie. Ook voor de opslag van goederen beschikken we over containers van 10ft, 20ft en 40ft welke 24/7 beschikbaar zijn.

Zo bieden we een totaalpakket aan logistieke dienstverlening met onze ideale ligging in Harlingen, een kade van 420 m met mobiele havenkranen, de detachering van geschikt personeel: ervaren stuwadoors, douaneagenten en diverse typen chauffeurs en machinisten. Ook hebben we circa 7 hectare aan binnen- en buitenopslag, waarvan 9000m² overdekt voor diverse goederen. Samen met ruim 50 jaar ervaring in de maritieme, logistieke dienstverlening, doen wij er alles aan om alle typen ladingen (bulk verlading, projectlading gepalletiseerde lading etc.) zo efficiënt mogelijk te verwerken.

Verhuur containers 10 ft, 20ft en 40ft

Hiernaast verhuren wij containers van 10ft, 20ft en 40ft voor de opslag van diverse goederen. Deze containers staan bij ons op het terrein en zijn 24/7 beschikbaar. Ook beschikt Nesta Shipping over een uitstekende terminal van 7 ha met een totaalpakket aan faciliteiten. Deze zijn afzonderlijk beschikbaar:

Video afspelen

Krijg een beeld van ons bedrijf

Wilt u een beter beeld krijgen van de vele faciliteiten die Nesta Shipping aanbiedt? Bekijk de video hier.

Havengebied Harlingen: een ideale locatie met directe verbinding met de Noordzee en toegang tot het IJsselmeer

Nesta Shipping levert logistieke dienstverlening in en rondom de haven van Harlingen en de havens rondom het IJsselmeer. Wij transporteren goederen snel en efficiënt vanuit onze terminal aan de Nieuwe Industriehaven in Harlingen. We hebben hier een open verbinding naar de Noordzee en filevrije verbindingen naar het achterland. Harlingen ligt aan de Noordzee en heeft een strategisch interessante ligging voor internationale verbindingen en de offshore- en windmolenindustrie die op de Noordzee en het IJsselmeer actief zijn, op 1 uur afstand van Amsterdam. Hierdoor kunnen wij een optimale logistieke dienstverlening garanderen.

Totaalaanbieder in de logistieke dienstverlening

Onze stuwadoors behandelen diverse soorten ladingen, zoals bulk-, zakgoed- en projectladingen op elke locatie. Onze op- en overslagspecialisten zijn uw partner voor het afhandelen van alle werkzaamheden rondom het laden en lossen van (zee)schepen en vrachtwagens. Elke lading kan eventueel worden opgeslagen op onze eigen terminal. Lees hier meer over ons aanbod en expertise in op- en overslag.

Neem direct contact op

We ondernemen al jarenlang vol passie als logistieke dienstverlener, dus geen vraag is ons te gek. Voor het correct en efficiënt afhandelen van complexe logistieke vraagstukken draaien wij onze hand niet om. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder!

Aanmelden bezoekers Harlingen Haven