Douaneagent

Nesta Shipping is AEO gecertificeerd. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring voor het afhandelen van elektronische aangiftes aan importerende- en exporterende ondernemingen door heel Nederland. Zo worden wachttijden en extra kosten in de logistieke keten voorkomen. Onze douane agenten zoeken de juiste oplossing bij het vraagstuk van de klant. Hiermee ‘ontzorgen’ we u en uw organisatie in uw logistieke keten.

Wij garanderen kwaliteit:
Nesta Shipping is AEO-gecertificeerd

Bij Nesta Shipping garanderen we kwaliteit, voor zowel uw import documenten als export documenten. Onze expertise en een persoonlijke aanpak zorgen voor douane advies op maat. Nesta Shipping is AEO-gecertificeerd (Authorized Economic Operator). Hiermee voorkomen we onnodige kosten en winnen we tijd.

Ervaring in de logistieke dienstverlening

Nesta Shipping heeft veel ervaring in de logistieke dienstverlening en biedt naast ervaren douaneagenten een groot totaalpakket aan diensten binnen de logistieke sector. Wij combineren onze kennis als scheepsagent, op het gebied van douane reglementen, stuwadoors, (zee)scheepvaart en wegtransport.

Neem contact met ons op

We ondernemen al jarenlang vol passie als logistieke dienstverlener, dus geen vraag is ons te gek. Voor het correct en efficiënt afhandelen van complexe logistieke vraagstukken draaien wij onze hand niet om. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder!

Aanmelden bezoekers Harlingen Haven