Detachering & verhuur transport en logistiek medewerkers

Wij detacheren vakkundige, gecertificeerde en ervaren transport- en logistieke medewerkers. Dit doen we voor zowel kort- als langlopende projecten in het binnen- en buitenland. Zo denken wij gericht met u mee voor een perfecte detacheringsmatch voor uw organisatie.

Detachering van logistieke medewerkers: zowel on- als offshore inzetbaar personeel

U kunt bij ons terecht voor hooggekwalificeerd personeel. Bekijk hieronder ons detacheringsaanbod of neem direct contact met ons op voor advies.

Video afspelen

Erkend leerbedrijf in de sector Transport en Logistiek

Nesta Shipping is een erkend leerbedrijf voor de sector Transport en Logistiek. Wij bieden studenten de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Nesta Shipping biedt een rijk aanbod aan stages en afstudeerprojecten op diverse niveaus. Bekijk hier onze video in samenwerking met de opleiding Transport en Logistiek van de Friese Poort in Leeuwarden.

Detacherings- medewerkers in de logistieke sector: vakkundig en gecertificeerd

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA diploma en een BHV certificaat. Hiernaast beschikken alle interim medewerkers van Nesta Shipping over de benodigde diploma’s en certificaten voor al het uit te voeren werk. Ook bieden we benodigde nascholing aan. Hiermee waarborgen we de kwaliteit van ons personeel en onze detacheringen. Onze detachering beperkt zich echter niet tot Harlingen.

Start een detacheringsproces bij Nesta Shipping

Diverse bedrijven lenen personeel van Nesta Shipping in. Ons personeel is gemotiveerd, vakkundig, en op vele verschillende vlakken inzetbaar, dus geen vraag is ons te gek. Voor het correct en efficiënt afhandelen van complexe logistieke vraagstukken draaien wij onze hand niet om. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder!

Aanmelden bezoekers Harlingen Haven