Stuwadoor

Nesta Shipping detacheert vakkundige, gecertificeerde en ervaren stuwadoors. Dit doen we voor zowel korte- als langlopende projecten op eigen terminal als ook op andere locaties in binnen- en buitenland. Zo denken wij gericht met u mee. Het betreft hier stuwadoors voor stukgoed-, bulk- en project verladingen. Ook het stuffen en strippen van containers en ompakwerkzaamheden (val/vas) behoort tot de mogelijkheden.

Stuwadoor Harlingen: laden, lossen, overslag en opslag

Nesta Shipping is een unieke specialist in logistieke dienstverlening. Wij leveren een totaalpakket aan logistieke diensten. Hierbij combineren we onze kennis op het gebied van scheepsagentschap, douane reglementen, stuwadoring, (zee)scheepvaart, warehouse management en wegtransport.

Nesta Shipping beschikt over een uitstekende terminal van 7 ha met de volgende faciliteiten:

Video afspelen

Krijg een beeld van ons bedrijf

Wilt u een beter beeld krijgen van de vele faciliteiten die Nesta Shipping aanbiedt? Bekijk de video hier.

Breed inzetbare en gecertificeerde stuwadoors

Alle stuwadoors van Nesta Shipping zijn flexibel inzetbaar en beschikken over de benodigde certificaten en papieren. Hiernaast hebben al onze medewerkers een VCA diploma en een BHV certificaat. Onze stuwadoors hebben ervaring met zeer uiteenlopende projectladingen.

Havengebied Harlingen: een ideale locatie met directe verbinding met de Noordzee en toegang tot het IJsselmeer

Nesta Shipping levert logistieke dienstverlening in en rondom de haven van Harlingen en de havens rondom het IJsselmeer. Wij transporteren goederen snel en efficiënt vanuit onze terminal aan de Nieuwe Industriehaven in Harlingen. We hebben hier een open verbinding naar de Noordzee en filevrije verbindingen naar het achterland. Harlingen ligt aan de Noordzee en heeft een strategisch interessante ligging voor internationale verbindingen en de offshore- en windmolenindustrie die op de Noordzee en het IJsselmeer actief zijn, op 1 uur afstand van Amsterdam. Hierdoor kunnen wij een optimale logistieke dienstverlening garanderen.

Totaalaanbieder in de logistieke dienstverlening

Onze op- en overslag specialisten behandelen diverse soorten ladingen vanuit binnen- en buitenland op onze eigen terminal of op een andere locatie. Wij zijn de ideale partner voor het afhandelen van alle werkzaamheden rondom het laden en lossen van (zee)schepen en vrachtwagens en de op- en overslag hiervan. Lees hier meer over ons aanbod en expertise in op- en overslag.

Start een detacheringsproces voor stuwadoors bij Nesta Shipping

Diverse bedrijven lenen personeel van Nesta Shipping in. Ons personeel is gemotiveerd, vakkundig, en op vele verschillende vlakken inzetbaar, dus geen vraag is ons te gek. Voor het correct en efficiënt afhandelen van complexe logistieke vraagstukken draaien wij onze hand niet om. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder!

Aanmelden bezoekers Harlingen Haven