Riggers & Banksman

Wij bieden ervaren en gecertificeerde Riggers en Banksmannen. Deze werken samen met de kraanmachinist en dragen zorg voor het veilig en correct in- en uitpikken van de ladingen. Nesta Shipping levert logistieke dienstverlening in en rondom de haven van Harlingen en de havens rondom het IJsselmeer. Wij transporteren goederen snel en efficiënt vanuit onze terminal aan de Nieuwe Industriehaven in Harlingen. We hebben hier een open verbinding naar de Noordzee en filevrije verbindingen naar het achterland. Harlingen ligt aan de Noordzee en heeft een strategisch interessante ligging voor internationale verbindingen en de offshore- en windmolenindustrie die op de Noordzee en het IJsselmeer actief zijn, op 1 uur afstand van Amsterdam. Hierdoor kunnen wij een optimale logistieke dienstverlening garanderen.

Riggers & Banksman in Harlingen: laden, lossen, overslag en opslag

Nesta Shipping is een unieke specialist in logistieke dienstverlening. Wij leveren een totaalpakket aan logistieke diensten. Hierbij combineren we onze kennis op het gebied van scheepsagentschap, douane reglementen, stuwadoring, (zee)scheepvaart, warehouse management en wegtransport.

Nesta Shipping beschikt over een uitstekende terminal van 7 ha met de volgende faciliteiten:

Video afspelen

Erkend leerbedrijf in de sector Transport en Logistiek

Nesta Shipping is een erkend leerbedrijf voor de sector Transport en Logistiek. Wij bieden studenten de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Nesta Shipping biedt een rijk aanbod aan stages en afstudeerprojecten op diverse niveaus. Bekijk hier onze video in samenwerking met de opleiding Transport en Logistiek van de Friese Poort in Leeuwarden.

Vakkundig en gecertificeerde Riggers & Banksman

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma en een BHV certificaat. Hiernaast beschikken alle detacheringsmedewerkers van Nesta Shipping over de benodigde diploma’s en certificaten voor al het uit te voeren werk. Ook bieden we benodigde nascholing aan. Hiermee waarborgen we de kwaliteit van ons personeel en onze detacheringen. Onze detachering beperkt zich echter niet tot Harlingen.

Start een detacheringsproces van Riggers & Banksmans

Diverse bedrijven lenen personeel van Nesta Shipping in. Ons personeel is gemotiveerd, vakkundig, en op vele verschillende vlakken inzetbaar dus geen vraag is ons te gek. Voor het correct en efficiënt afhandelen van complexe logistieke vraagstukken draaien wij onze hand niet om. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder!

Aanmelden bezoekers Harlingen Haven