Op- en overslag

Nesta Shipping biedt alle faciliteiten rondom de op- en overslag van goederen. Wij bieden een totaalpakket: een ideale ligging in Harlingen, een kade van 420m met mobiele havenkranen, inclusief geschikt personeel: ervaren stuwadoors, douaneagenten en diverse typen chauffeurs en machinisten. Ook hebben we circa 7 hectare aan binnen- en buitenopslag, waarvan 9000m² overdekt voor diverse goederen. Samen met ruim 50 jaar ervaring in de maritieme, logistieke dienstverlening, doen wij er alles aan om alle typen ladingen (bulkverlading, projectlading gepalletiseerde lading etc) zo efficiënt mogelijk te verwerken.

Alle faciliteiten voor op- en overslag, laden en lossen

Zoals boven vermeld, beschikt Nesta Shipping over een uitstekende terminal van 7 ha met een totaalpakket aan faciliteiten. Deze zijn ook afzonderlijk beschikbaar:
Video afspelen

Krijg een beeld van ons bedrijf

Wilt u een beter beeld krijgen van de vele faciliteiten die Nesta Shipping aanbiedt? Bekijk de video hier.

Havengebied Harlingen: een ideale locatie met directe verbinding met de Noordzee en toegang tot het IJsselmeer

Nesta Shipping levert logistieke dienstverlening in en rondom de haven van Harlingen en de havens rondom het IJsselmeer. Wij transporteren goederen snel en efficiënt vanuit onze terminal aan de Nieuwe Industriehaven in Harlingen. We hebben hier een open verbinding naar de Noordzee en filevrije verbindingen naar het achterland. Harlingen ligt aan de Noordzee en heeft een strategisch interessante ligging voor internationale verbindingen en de offshore- en windmolenindustrie die op de Noordzee en het IJsselmeer actief zijn, op 1 uur afstand van Amsterdam. Hierdoor kunnen wij een optimale logistieke dienstverlening garanderen.

Totaalaanbieder in de logistieke dienstverlening

Onze stuwadoors behandelen diverse soorten ladingen, zoals bulk-, zakgoed- en projectladingen op elke locatie. Onze op- en overslagspecialisten zijn uw partner voor het afhandelen van alle werkzaamheden rondom het laden en lossen van (zee)schepen en vrachtwagens. Elke lading kan eventueel worden opgeslagen op onze eigen terminal.

Neem direct contact op

We ondernemen al jarenlang vol passie als logistieke dienstverlener, dus geen vraag is ons te gek. Voor het correct en efficiënt afhandelen van complexe logistieke vraagstukken draaien wij onze hand niet om. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder!

Aanmelden bezoekers Harlingen Haven