Scheepsagent

Nesta Shipping biedt ervaren en gecertificeerde scheepsagenten, zowel voor de haven van Harlingen als de havens rondom het IJsselmeer. Ons klantenbestand bestaat uit vele rederijen en bevrachters. Wij zorgen voor een correcte en efficiënte afhandeling van de formaliteiten.

Service gerichte scheepsagent

Een hoge service standaard en persoonlijke benadering behoren tot de kernwaarden van Nesta Shipping. Dit betreft het voorbereiden, uitvoeren en afwerken van alle werkzaamheden omtrent schepen, lading en bemanning.

Al 50 jaar ervaring als scheepsagent

Nesta Shipping heeft ruim 50 jaar ervaring als scheepsagent. Als specialist in logistieke dienstverlening bieden wij een totaalpakket van diensten aan. Hieraan koppelen we onze kennis op het gebied van douane reglementen, stuwadoors, zeescheepvaart en wegtransport. Nesta Shipping is de partner voor de gehele logistieke keten.

Foto: Marry Kramer

Harlingen: strategische ligging voor Noordzee en IJsselmeer

Nesta Shipping verzorgt als scheepsagent de dienstverlening voor schepen in de haven van Harlingen en de havens rondom het IJsselmeer. Vanuit Harlingen zijn er filevrije verbindingen naar het achterland. Tevens heeft Harlingen een gunstige ligging ten opzichte van het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië en de Baltische Staten.

Vraag informatie aan

We ondernemen al jarenlang vol passie als logistieke dienstverlener, dus geen vraag is ons te gek. Voor het correct en efficiënt afhandelen van complexe logistieke vraagstukken draaien wij onze hand niet om. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder!

Aanmelden bezoekers Harlingen Haven